ورک استیشن‌ چیست – ورک استیشن (workstation) که به آن‌ها ایستگاه کاری نیز گفته می‌شود، یک سیستم کامپیوتری با کارایی بالا است که دارای قابلیت‌های گرافیکی پیشرفته، ظرفیت ذخیره‌سازی بالا و یک واحد پردازش مرکزی قدرتمند است. به همین دلیل اساسا ورک استیشن‌ها از یک کامپیوتر شخصی (PC) یا لپ تاپ توانمندتر هستند، اما قدرت آن‌ها نسبت به سرور (که شبکه بزرگی از کامپیوترهای شخصی یا ورک استیشن‌ها را مدیریت می‌کند و پردازش داده‌های عظیم را انجام دهد) کمتر است.

شرکت اچ پی انواع ورک استیشن‌های پیشرفته را طراحی می‌کند. ورک استیشن‌ HP سری Z‌ با قابلیت‌های بالا محبوب‌ترین ایستگاه‌های کاری در حوزه‌های مختلف هستند. سری‌های Z200، Z400، Z600 و Z800 قابلیت اجرا محاسبات پیچیده و پروژه‌های سنگین را به واسطه مجهز بودن به کارت‌های گرافیکی و پردازنده‌های قدرتمند، حداکثر رم و استحکام بالا، دارند.

انواع ورک استیشن‌های اچ پی سری Z‌

ورک استیشن HP Z2 mini: یکی از قدرتمندترین مینی ورک استیشن‌های جهان، با عملکرد بالا و اندازه کوچک است.

ورک استیشن HP Z2 : سیستمی با قیمت مقرون به صرفه در اندازه‌ای کوچک که قادر به انجام پروژه‌های رندر و تجسمی پیچیده است.

ورک استیشن HP Z4: پرفروش‌ترین ورک استیشن HP است که به طیف گسترده‌ای از برنامه‌های حرفه‌ای سرعت می‌بخشد. این سیستم‌ مناسب  اکثر طراحان و مهندسان است.

ورک استیشن  HP Z6: این سری سیستمی با قابلیت توسعه با مقاومت بالا برای علم داده، تجسمی و صنایع مختلف است.

ورک استیشن  HP Z8: یک ورک استیشن با قابلیت تنظیم بی پایان برای یادگیری ماشین و مهندسی پیشرفته با پشتیبانی از حداکثر 3 ترابایت حافظه پرسرعت است.

به طور کلی، ورک استیشن‌های سری Z برای مدل‌سازی پیچیده، پیش و پس از تولید، معماری، مهندسی، زمین‌شناسی و برنامه‌های مالی که به عملکرد پایدار و قابل اعتماد برای مجموعه داده‌های پیچیده نیاز دارند، طراحی شده‌اند.

انواع روک استیشن‌های مزایا و معایب زیادی نسبت به کامپیوترهای معمولی دارند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

مزایای ورک استیشن نسبت به رایانه معمولی

ورک استیشن‌ها بهترین گزینه برای اجرای برنامه‌های نرم‌افزاری بصری سطح بالا و طراحی گرافیکی با وضوح بالا و مدل‌های سه‌بعدی هستند. از این رو، ورک استیشن نسبت به کامپیوترهای معمولی مزایای زیادی دارد.

ورک استیشن برای کارها و پروژه‌های طولانی مدت ساخته شده‌اند. سخت‌افزار و اجزای پیشرفته‌تر آن‌ها چندین پروژه را به طور همزمان و بدون کندی انجام می‌دهند.

با افزایش دور کاری، کامپیوترهای رومیزی نیز مجهز به سخت افزارهای زیادی برای اجرای نرم‌افزارهای اداری  شدند و کار را تا حد زیادی آسان‌تر کردند، با این حال، ایستگاه‌های کاری به کارمندان اجازه می‌دهند کارهای سطح بالا مانند شبیه‌سازی را در خانه انجام دهند.

هر چند، ورک استیشن‌های سطح بالا کمی گران هستند، اما یک مدل سطح پایه تقریبا خیلی بیشتر از یک رایانه شخصی رده بالا هزینه نخواهد داشت. این مدل‌های ارزان‌تر به افراد تازه‌کار در حوزه‌های ویرایش ویدئو یا معماری این امکان را می‌دهند که بدون سرمایه‌گذاری اولیه زیاد از مزایای ایستگاه‌های کاری بهره‌مند شوند.

سیستم ورک استیشن را می‌توان به راحتی بین چندین کاربر به عنوان یک منبع سخت افزاری قدرتمند به اشتراک گذاشت. اگر یک پروژه شامل استفاده از نرم افزار یا پایگاه داده باشد، ورک استیشن به راحتی این نیازها را برطرف می‌کند.

یکی از مهمترین مزیت‌های ورک استیشن، امکان استفاده چندین کاربر از یک نرم افزار است. در نرم افزارهای صنعتی یا تخصصی که قیمت‌های بسیار بالایی دارند، کاربران می توانند به نسخه اشتراکی دسترسی داشته باشند. در نتیجه هزینه استفاده از نرم افزار کاهش می‌یابد.

مزیت بعدی استفاده از این سیستم‌ها، نظارت کامل و جامع بر فعالیت کاربران است. با این کار هزینه استفاده از سیستم‌های فایروال، آنتی ویروس و سایر تجهیزات امنیتی کاهش می‌یابد و کاربران به راحتی قابل نظارت خواهند بود.

معایب ورک استیشن

در کنار تمام مزایای ورک استیشن‌ها، باید گفت این سیستم‌ها معایبی نیز دارند. هر چند این معایب نمی‌توانند شما را از خرید ورک استیشن منصرف کنند.

در انواع ورک استیشن‌ها قطعات با کیفیت صنعتی با اندازه بزرگ‌تر، سنگین‌تر و گران‌تر استفاده شده است که باعث افزایش وزن آن‌ها نسبت به کامپیوترهای شخصی استاندارد می‌شود. از این رو، انتقال ورک استیشن از یک مکان به مکان دیگر به دلیل وزن زیاد دشوار است. با این حال، بسیاری از تولیدکنندگان ورک استیشن‌های امروزی، از قطعات نوآورانه استفاده می‌کنند تا وزن و قیمت محصول را کاهش دهند، در حالی که همچنان قدرت و استحکام بالا بماند.

در بسیاری از ورک استیشن‌ها صدای فن به دلیل قدرت بالا و انجام محاسبات پیشرفته‌تر، بلند است. اگرچه تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای مانند قابلیت‌های حرارتی‌ HP VaporForce با محفظه بخار، تهویه سه‌طرفه و فن‌های پلیمری کریستال مایع نازک‌تر، سیستم را خنک‌تر و کم‌ صداتر  نگه می‌دارند.

ورک استیشن‌ها قیمت بالایی دارند. قیمت بالای این محصولات به دلیل رم بالاتر، ظرفیت بالای هارد دیسک و پشتیبانی از چند پردازنده است. هر جند، به دلیل مزایای بی‌شمار مسلما سرمایه گذاری در یک ایستگاه کاری برای انواع مشاغل حرفه‌ای ارزشمند خواهد بود.

ایستگاه کاری نسبت به دستگاه‌های دیگر مانند تبلت، تلفن هوشمند، لپ تاپ و رایانه های رومیزی برق بیشتری مصرف می‌کند.

CPUهای مناسب ورک استیشن

از آنجایی که ورک استیشن‌ها عملکرد بالایی نسبت به کامپیوترهای شخصی معمولی دارند، مجهز به CPU قدرتمندتری نیز هستند. پردازنده‌های قدرتمند زیادی در ایستگاه‌های کاری استفاده می‌شوند، با این حال تعداد کمی از مدل‌های AMD و Intel واقعا ارزش خرید دارند.

در سال‌های اخیر، CPUهای ورک استیشن پیشرفت‌های خاصی نداشتند، بنابراین گزینه‌های نسبتاً محدودی در بازار موجود هستند.

یکی از ویژگی‌های مهمی که باید در هنگام انتخاب پردازنده‌های ورک استیشن بدان توجه کرد، تعداد هسته‌ها و رشته‌های پردازنده است. در قلب هر CPU، خواه APU باشد یا آخرین Threadripper، مجموعه‌ای از هسته‌ها و رشته‌ها قرار دارد. در واقع، هسته‌ها یک پردازنده فیزیکی درون CPU هستند. از طرف دیگر، یک thread یک هسته مجازی است و به طور خاص برای کمک به CPU در سناریوهای چند تسکی پیشرفته‌تر طراحی شده است.

پردازنده‌های معمولی تا 16 هسته و 32 رشته را پشتیبانی می‌کنند که در مقایسه با آخرین پردازنده‌های سطح بالا که برخی از آنها به 64 هسته و 128 رشته مجهز هستند، چیزی نیست.

اگر به دنبال تعداد هسته‌های زیادی برای اجرای ماشین‌های مجازی و بارهای کاری سنگین هستید، هیچ گزینه بهتری از AMD 3990X Threadripper وجود ندارد.

آخرین پرچمدار Threadripper از AMD مجهز به 64 هسته و 128 رشته است. سرعت کلاک پایه و سرعت بوست این پردازنده  به ترتیب 9/2 و 4/3 گیگاهرتز است. همچنین PCIe 4.0 با 56 lane به همراه 8 مسیر اضافی برای چیپست، این پردازنده را به یکی از قدرتمندترین پردازنده‌های موجود در بازار تبدیل می‌کند.

از آنجا که ، 3990X از نظر عملکرد در صدر جدول Corona 1.3 و Blender قرار دارد و به راحتی از پردازنده‌های Xeon اینتل عبور می‌کند، یک شاهکار هیولایی محسوب می‌شود. هر چند، این پردازنده برای فرکانس پایه، تمام هسته‌ای و تک هسته‌ای کمتر از 3970X است، اما 3990X دارای هسته‌ها و رشته های دو برابری است که آن را برای پروژه‌های چند تسکی برتری می‌دهد.

این CPU برای رندر، توسعه‌دهندگان بازی و حتی تولید استودیو فیلم که هر ثانیه اهمیت دارد، طراحی شده است. این CPU برای شرکت‌هایی طراحی شده است که سخت‌ترین جریان‌های کاری را اجرا می‌کنند و می‌توان از آن برای گردش‌های کاری کمتر فشرده نیز استفاده کرد. از نظر فنی، این CPU یک دستاورد فوق العاده از AMD است.

Threadripper Pro 5975WX  از شرکت AMD با 32 هسته همراه با سایر پردازنده‌های سری Threadripper 5000 Pro در سال 2022 عرضه شد، در حال حاضر این پردازنده نیز یکی از بهترین CPU های مخصوص ورک استیشن است. اگرچه این روزها تعداد 32 هسته در CPU برای ورک استیشن‌های میان رده کاربرد دارد، اما نقاط قوت این تراشه در حافظه کش بزرگ 128 مگابایتی L3، معماری جدید Zen 3 و پشتیبانی از هشت کانال حافظه است.

در مقایسه با CPU‌های سرور EPYC Milan  با 32 هسته‌ای (که از نظر سخت افزاری تقریباً یکسان هستند)، پردازنده‌های Pro 5975WX و Threadripper 5000 Pro به طور کلی سرعت کلاک بالاتری دارند. برای مقایسه، یک CPU سرور EPYC 7543 دارای تعداد هسته‌های مشابه با Pro 5975WX است، اما بوست کلاک آن تنها 7/3 گیگاهرتز است. 7543 و سایر CPUهای EPYC مزایایی دارند. آن‌ها می‌توانند تا 4 ترابایت رم را در مقابل 2 ترابایت در Threadripper 5000 Pro پشتیبانی کنند و برخی از مادربردهای EPYC می‌توانند از دو CPU پشتیبانی کنند. با این حال، سرعت کلاک بالاتر معمولاً در یک ورک استیشن بیشتر مورد توجه است.

قیمت Pro 5975WX با 32 هسته تقریباً به اندازه 3990X با 64 هسته است. این افزایش قیمت به دلیل عدم ارائه نسخه Threadripper توسط AMD با خطوط PCIe و کانال‌های حافظه کمتر، است، ویژگی‌هایی که ممکن است همه کاربران ایستگاه های کاری به آن نیاز نداشته باشند.

رم سازگار با ورک استیشن

در زمان انجام محاسبات فشرده و سنگین بروز انواع خطاها در رم افزایش می‌یابد که منجر به تاخیر، BSOD یا صفحه سیاه مرگ و توقف برنامه می‌شود. برای به حداقل رساندن این نوع خطاها، ورک استیشن‌ها از رم ECC (Error correction code) استفاده می‌کنند که مشکلات داده‌ها را بدون وقفه در فرآیندهای حساس شناسایی و رفع می‌کند.

رم ECC  در ورک استیشن‌ها و سرورها استفاده می‌شود. این نوع رم در مشاغلی با داده‌های حیاتی به دلیل توانایی آن در تشخیص و تصحیح خودکار خطاهای حافظه بسیار پرکاربرد است. همچنین، منجر به خرابی کمتر حافظه در ورک استیشن‌ها می‌شود. از نظر فیزیکی، حافظه ECC با حافظه غیر ECC  (رم لپ‌تاپ و دسکتاپ) متفاوت است، زیرا به جای 8 تراشه، 9 تراشه حافظه دارد. تراشه‌های حافظه برای ذخیره داده‌هایی استفاده می‌شوند که هنگام احضار به CPU ارسال می‌شوند. تراشه اضافی در رمECC  برای تشخیص و تصحیح خطا در بین هشت تراشه دیگر کاربرد دارد.

این ویژگی‌ها ECC را برای متخصصان فناوری اطلاعات و مشاغلی که در آن خرابی و قطع اطلاعات فاجعه‌بار است، واقعاً جذاب کرده است.

معمولاً این کامپیوترهای قدرتمند حداقل از 16 گیگابایت رم استفاده می‌کنند. با این حال، این نوع حافظه است که در انواع ورک‌ استیشن‌ها تفاوت واقعی ایجاد می‌کند.

ورک استیشن برای چه کارهایی مناسب است؟

عموما ورک استیشن‌ها در زمینه مهندسی، علم داده، ویرایش ویدئو و طراحی سه بعدی کاربرد دارد. اکنون بیایید با دقت بیشتری به این موضوع نگاه کنیم که چرا هر یک از این مشاغل از به یک ورک استیشن نیاز دارد.

1. علم داده

دانشمندان داده که با مجموعه داده‌های عظیم و مدل‌سازی پیچیده سروکار دارند، به نیروی اضافی ایستگاه کاری نیز نیاز دارند. ابزارهای یادگیری عمیق مانند TensorFlow و Keras و محاسبات موازی با CUDA نیاز به CPU و GPUهای قوی دارند، و حتی یک نقص کوچک می‌تواند کسب‌وکار را قبل از شروع به کار خنثی کند.

ورک استیشن‌ها با پیش‌بارگذاری نرم‌افزار علم داده‌ اچ‌پی، به مهندسان علم داده این قدرت را می‌دهند که بدون برخورد با موانع فناوری اطلاعات، داده‌های کسب‌وکار خود را از دریایی از داده‌ها استخراج کنند.

2. طراحی سه بعدی

ورک استیشن ابزار مناسبی برای هنرمندان و طراحانی است که مدل سازی سه بعدی پیچیده انجام می‌دهند. رندر کردن طرح‌ها به صورت سه بعدی قدرت پردازش زیادی را می‌طلبد. کارت گرافیک پیشرفته ورک استیشن، رندر دقیق را تضمین می‌کند، اما همچنین با انجام رندرهای پیچیده در زمان واقعی، در وقت کارکنان صرفه جویی می‌کند.

فضای ذخیره‌سازی بیشتر SSD در ورک استیشن (معمولاً 1 ترابایت یا بیشتر) و فضای بزرگتر حافظه به مدیریت داخلی و ذخیره پروژه های بزرگ کمک می‌کند، که به معنای دسترسی سریع‌تر به کار است.

3. مهندسی

پردازنده‌های سریع‌تر ورک استیشن‌ها با چندین هسته و پردازنده‌های گرافیکی قوی‌تر به مهندسان این امکان را می‌دهد تا بدون نگرانی کارهای دقیق CAD را پردازش کنند. یک ایستگاه کاری می‌تواند با افزایش سرعت کارها بدون نیاز به فضای اداری اضافی، بهره وری مهندس را افزایش دهد.

با رشد 45 درصدی الزامات محاسباتی طراحی در سال، ایستگاه های کاری برای مهندسان در تمام صنایع ضروری است.

4. ویرایش ویدئو

نمایشگرها و دوربین‌های با وضوح بالا با فایل‌های عظیمی کار می‌کنند که نیاز به نیروی اضافی برای ویرایش دارند. در نظر بگیرید یک ویدیوی 4K در سطح مصرف کننده بیش از 8 میلیون پیکسل در هر فریم دارد. این باعث می‌شود اندازه فایل های امروزی تقریباً 20 برابر بزرگتر از ویدیوهای SD گذشته باشد.

برای پردازش پروژه‌های ویدئویی با این حجم از فایل‌های بزرگ، ویرایشگرهای ویدئویی برای حفظ بهره وری به ورک استیشن نیاز دارند. یک ورک استیشن به ویرایشگر ویدیو کمک می‌کند تا به جای مبارزه با کمبودهای سخت افزاری و نرم افزاری، روی ایجاد ویدیوی عالی تمرکز کند.

5. مراقبت‌های بهداشتی

متخصصان مراقبت‌های بهداشتی که در مجموعه از داده‌های بزرگ کاوش می‌کنند، نباید منتظر برنامه‌های ابری یا اجزای کسب و کار باشند تا اعداد را کاهش دهند.

به طور کلی، ورک استیشن در درجه اول برای انجام محاسبات فشرده علمی و مهندسی مناسب است. همچنین در برخی از برنامه‌های پیچیده مالی و تجاری نیز استفاده می‌شود. علاوه بر این، ورک استیشن‌های سطح بالا اغلب به شبکه‌ای از کامپیوترهای شخصی کلاینت متصل سرویس می‌دهند، این شبکه از ابزارها و برنامه‌های کاربردی برای دسترسی و دستکاری داده‌های ذخیره‌شده در ورک استیشن استفاده می‌کند.

ورک استیشن

 

برای ورک استیشن چه سخت‌افزاری نیاز است؟

ورک استیشن نیز مانند هر سیستم کامپیوتری معمول به سخت‌افزارهای مخصوص خود نیاز دارد:

  • CPU

ورک استیشن برای محاسبات فشرده نیاز به قدرت پردازش بالا دارد. بنابراین، معمولاً با چندین هسته پیکربندی می‌شود. هسته‌های بیشتر پردازنده به معنای توانایی‌های پردازشی بیشتر است که باعث می‌شود ایستگاه کاری سریع‌تر پاسخ دهد و چندین برنامه را به طور همزمان بدون کاهش عملکرد اجرا کند.

  • رم

یک ورک استیشن سطح پایه معمولاً با حدود دو برابر حافظه رایانه رومیزی (یا با همان مقدار حافظه با استفاده از DIMMهای کوچکتر و کم هزینه) پیکربندی می‌شود، به طوری که قادر به انجام کارهای بزرگ است.

تمام ور‌ک استیشن‌ها از حافظه ECC  پشتیبانی می‌کنند که می‌تواند به طور خودکار تا 99/99 درصد از خطاهای حافظه را شناسایی و تصحیح ‌کند و یکپارچگی داده‌ها و زمان کارکرد سیستم را بهبود دهد.

  • هارد دیسک

کامپیوترهای رومیزی معمولی معمولا شامل یک هارد دیسک یا SATA SSD هستند. برخی از کامپیوترهای سطح بالا ممکن است شامل PCI-E SSD باشند. با این حال، ورک استیشن ممکن است از RAID یا به طور مستقیم از PCI-E SSD استفاده کند. یک سیستم RAID  در صورت بروز مشکل از اطلاعات نسخه پشتیبان تهیه می‌کند.

درایوهای حالت جامد (SSD) برای ذخیره داده ها فاقد قطعات متحرک یا دیسک چرخان هستند، اما در عوض، به فناوری فلش درایو متکی هستند. SSD‌ها انرژی کمتری مصرف می‌کنند و با سرعت‌های بالاتر با قابلیت اطمینان بیشتری کار می‌کنند.

استفاده از هارد SSD برای ورک استیشن ضروری است. در جایی که از هارد دیسک‌های هیبریدی استفاده می‌شود، بخش قابل توجهی از هارد دیسک 1 ترابایتی ایستگاه کاری باید SSD باشد.

  • GPU

ورک استیشن اغلب برای کارهایی مانند ویرایش ویدیو، گرافیک سه بعدی، طراحی مهندسی و تجسم علوم داده استفاده می شوند، بنابراین انتخاب کارت‌ گرافیکی در آن‌ها اهمیت دارد. پردازنده‌های گرافیکی پیشرفته به‌طور خاص برای کارهای CAD و رندر سه بعدی مهندسی شده‌اند. ورک استیشن‌ها معمولاً از کارت‌های گرافیک حرفه‌ای مانند Nvidia quadro یا firepro استفاده می‌کنند که قادر به نمایش مدل‌های پیچیده سه‌بعدی با دقت بالا هستند. این کارت‌های گرافیک، به طور کامل از استاندارد OpenGL و معماری SLI پشتیبانی می‌کنند.

به این ترتیب، ایستگاه های کاری می توانند خروجی چند هد بیشتر و وضوح صفحه نمایش بالاتر، طراحی مدل سازی، امور مالی و نیازهای دیگر کاربران برای نمایش صفحه نمایش بزرگ را پشتیبانی کنند.

ورک استیشن چیست ؟ تفاوت با کامپیوتر

تفاوت اصلی بین ورک استیشن و کامپیوتر معمولی در عملکرد و کاربرد آن‌ها است. ورک استیشن یک کامپیوتر ویژه است که برای کاربردهای فنی یا علمی طراحی شده است در حالی که دسکتاپ یک کامپیوتر شخصی برای استفاده در کارهای معمول طراحی شده است.

عمده تفاوت این دو سیستم در موارد زیر خلاصه می‌شود:

  • قیمت

به طور کلی، یک کامپیوتر ممکن است 300 تا 500 دلار قیمت داشته باشد، در حالی که یک ورک استیشن  با حداکثر کارایی از 1500 دلار شروع شود و در مدل‌های پیشرفته بیش از 10000 دلار قیمت دارد.

  • کارایی

دسکتاپ‌ها قدرت کافی برای انجام کارهای اساسی مانند ایمیل، جستجوی اینترنتی و عملیات‌های سبک را دارند. نسخه‌های بالاتر نیز قادر به اجرای نرم افزارهای پیچیده برای پروژه های معماری و ایجاد محتوای بصری هستند. اما مسلما سرعت آن‌ها در مقابل یک ورک استیشن که تا 64 CPU را پشتیبانی می‌کند، بسیار کم است.

ورک استیشن‌ها به دلیل مشخصات پیشرفته‌، کارهای سخت‌تری مانند مدل‌سازی مراقبت‌های بهداشتی یا طراحی اتوکد را سریع‌تر از کامپیوترهای معمولی انجام می‌دهند. تفاوت عملکرد بیشتر در برنامه‌های پردازشگر سنگین مانند Blender یا Apache Spark مشخص می‌شود.

علاوه بر این، ورک استیشن می‌تواند زمانی که کاربر در حال استراحت است نیز کار خود ادامه دهد، انیمیشن‌ بسازد یا مجموعه‌ داده‌های بزرگ را در طول شب پردازش کند.

  • سیستم‌ عامل

سیستم عامل رابط کاربری بین سخت افزار و نرم افزار را در کامپیوترها ایجاد می‌کند. کامپیوترهای معمولی از سیستم عامل‌های چندوظیفه‌ای تک کاربره استفاده می‌کنند. این سیستم عامل‌ها به کاربران اجازه می دهد تا چندین برنامه را همزمان روی دستگاه اجرا کنند. از طرفی، ورک استیشن از سیستم‌عامل‌های چندکاربره استفاده می‌کنند و چندین کاربر را که در پایانه‌های جداگانه کار می‌کنند، قادر می‌سازند تا به یک سیستم عامل واحد دسترسی داشته باشند و به آن متصل شوند.

  • طول عمر

اجزای داخلی یک ورک استیشن از استاندارد بالاتری نسبت به لپ‌تاپ یا کامپیوتر برخوردار هستند. تمام اجزا (مادربورد، CPU، RAM، درایوهای داخلی، کارت‌های ویدئویی و غیره) از قطعات با کیفیت بالاتری ساخته شده‌اند. علاوه بر این، اکثر کامپیوترهای امروزی به طور فزاینده‌ای با اجزای حالت جامد ساخته می‌شوند و قطعات متحرک در طول زمان فرسوده می‌شوند، بنابراین، ورک استیشن‌ها تحت آزمایش‌های سخت قرار می‌گیرند تا بتوانند سخت‌ترین حجم کاری را تحمل کنند.

  • ذخیره سازی

دسکتاپ‌ها معمولاً به اندازه یک ورک استیشن به فضای ذخیره‌سازی نیاز ندارند، زیرا اندازه فایل‌های آن‌ها بسیار کوچک‌تر است.