هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
نرم افزار esxi چیست
نرم افزار esxi چیست
این نرم افزار به صورت مستقیم بر روی سیستم و سخت افزار ما نصب می گردد و به عنوان نرم افزاری مستقل از سیستم عامل به شمار می رود که در واقع اخرین نسخه نرم افزار های VMware hyperviosor است و نه تنها قادر بر مدیریت سخت افزار سرور است و بلکه منابع سیستم را نیز نظارت کرده و برای این قابلیت از تکنولوژی bare metal بهره می برد.
به کمک همین نرم افزار است که قادر خواهیم بود تا که ماشین های مجازی سازیم و حتی از آن برای اختصاص دادن منبع به همین ماشین های مجازی استفاده کرده و حتی از طریق نرم افزار esxi وظیفه مدیریت یا کنترل منابع به صورت سخت افزاری در ماشین های مجازی را نیز انجام می دهیم. در ادامه به این خواهیم پرداخت که آخرین ورژن از مجموعه نرم افزاری VMware hyperviosor برای چه نوع فعالیتی و حتی در چه نوع کسب و کار و یا سازمانی به کار گرفته می شود.
در واقع نرم افزار esxi چیست
از آن جایی که به کمک این نرم افزار قادر خواهیم بود تا که هر اطلاعات مورد نیاز تجارتمان را از طریق یک فایلی که پیکر بندی شده است، بارگزاری کنیم؛ می توان ادعا کرد که ESXI در اکثر سازمان ها مورد استفاده قرار می گیرد.
حتی می توان برای مدیریت برخی از سرور های مجازی که بر پایه ESX ساخته می شوند و یا حتی نظارت بر خود سرورهای ESX از نرم افزار های این مجموعه استفاده کرد، چرا که از قابلیت های این نرم افزار چنین بوده که حتی می توان چندین سرور مجازی یا مختلف را به صورت حرفه ای مدیریت کرد.
/////
در کل می توان گفت نرم افزار های مجموعه VMware hyperviosor در سایر قابلیت های دیگر حرف اول را می زنند و با داشتن ابزار های مختلف، از جمله سیستم عامل های پیشرفته و حرفه ای محسوب شده که اگر بخواهیم به طور کلی به آن بپردازیم، می توان به عملکرد آن ها در مجازی سازی اشاره کرد که حتی از طریق آن ها قادر خواهیم بود تا که ابر عمومی یا خصوصی و نیز دیتاسنتر بسازیم.
در کل چه این نرم افزار و چه سایر نرم افزار های مجازی سازی که همانند یک دیگر بوده و با هم تطابق دارند، چون Hyper – v از قابلیت های بالایی برخوردار بوده که از مهم ترین آن ها می توان به کاهش چشمگیر هزینه ها و نیز دسترسی همیشگی اکثر سرویس ها اشاره کرد.
از آنجایی که ESXI آخرین نسخه ای است که به آن پرداختیم، نرم افزار های پیش از این ورژن vmware / xen / hyper – v / virtouzzo بوده که با این که از امکانات بسیار زیادی برخوردارند اما می توان گفت که امکان مدیریت و نظارت از طریق وب متعلق به ورژن ESXI بوده که نحوه کار آن به این صورت است که تنها با استفاده از وارد کردن IP سروری که در نظر داریم، قادر خواهیم بود که به فضای مدیریتی آن دسترسی پیدا کنیم و در نتیجه تمام این فعالیت ها بدون احتیاج به نصب کردن نرم افزار آن انجام می گردد.
تفاوت نرم افزار ESXi و ESX با یکدیگر
هر دوی این نرم افزار ها منتشر شده از یک شرکت و مجموعه بوده و در نتیجه همین موضوع، تقریبا شامل امکانات یکسانی بوده و چون ESXI از ورژن ESX به روز تر است، تفاوت آن در رفع برخی از نقص ها و اشکالات ورژن قبلی خود بوده و به طور مثال در sevice console تفاوت جزئی با هم دارند و می توان اشاره کرد که تاکید VMware بر استفاده از ESXI به همین دلیل بوده است.
علاوه بر آن می توان گفت که ESXI دارای رنگ کنسول مدیریتی متفاوت بوده و نیز شامل قسمت health status می شود و نیز از آن جایی که خصوصیات شبکه در آن به صورت پیکربندی شده هستند، خطای کمتری دارند. سرعت نصب و نیز بوت در ESXI بالا بوده و کاربران نیز از خط فرمان راه دور به جای استفاده از کنسول بهره برده و بر اساس قدرتی که سخت افزار دارد به ایجاد و مدیریت ماشین های مجازی می پردازد.
کاهش سایر هزینه های جانبی در آن به این صورت است که ESXI قادر بوده که از هر مکانی، تعداد زیاد و مختلفی از سرور ها را مدیریت نموده؛ نکته قابل توجه آن است که بسته به تعداد ماشین های مجازی که روی سرور قرار دارند و نیز مقدار بار کاری و همچنین پیچیدگی و نوع کاری که مقدر شده تا انجام شود، باید سرور متناسب با آن را تهیه کنیم.
دانلود نرم افزار hpe product bulletin
نحوه نصب نرم افزار esxi
در مراحل ابتدایی باید فلش یا دی وی دی که حاوی سیستم عامل است را در سیستم قرار داده و آن را فعال و سپس لود کنیم؛ پس از این مراحل صفحه ورد اولیه به جهت نصب برای ما باز می شود که کافی است تا که با انتخاب گزینه enter به ادامه فرایند بپردازیم.
پس از این مراحل یک صفحه به عنوان لایسنس برای ما نمایش داده می شود که پس از تایید آن و با استفاده از کلید f11 به مرحله بعد دست یابیم که در این قسمت هارد ها به ما نشان داده می شوند و در چنین شرایطی فقط کافیست که هارد مورد انتخابی که قصد داریم تا سیستم عامل بر روی آن نصب گردد، انتخاب کنیم.
در مراحل پس از آن، فقط کافیست تا کیبرد مورد نظرمان را انتخاب کنیم که برای این کار یا به صورت default یا معمولا با استفاده از گزینه چهارم عمل می کنیم.
در قسمت های بعدی در سیستم های لینوکس برای کاربر روت رمز عبور تعیین می کنیم و پس از آن، پیغام قبل از نصب برای ما نشان داده می شود اطلاعات سیستم مورد جمع آوری قرار می گیرد.
سپس به صورت مجدد برای شروع نصب بر هاردی که پیش تر انتخاب کردیم، تاییدیه داده و نکته مورد توجه که هشدار آن نیز به ما نشان داده می شود آن است که همه اطلاعات هارد پاک شده و در صورت تایید به مرحله نهایی می رویم که نشان دهنده شروع عملیات نصب است.
پس از شروع نصب یک پیام به جهت جدا کردن دی وی دی از سیستم به ما داده می شود و پیغام راه اندازی مجدد سرور، نشان دهنده اتمام نصب نرم افزار بوده و تنها پس از فشردن enter راه اندازی مجدد شروع شده و پس از آن با استفاده از دکمه f2 و انجام login می توان در مراحل نهایی به انجام تنظیمات نهایی و مورد نیاز خود بپردازیم.
شما نیز قادر خواهید بود تا که با دنبال کردن همین مراحل، این نرم افزار را روی سرور نصب فرمایید و در صورت داشتن هر گونه سوال از مشاوران سایت تجهیز شبکه فیدار یاری بخواهید.