flexiblelom چیست
flexiblelom چیست
این یک استاندارد به کار گرفته شده برای کارت شبکه سرور HP شناخته می شود که در اکثر مواقع در سرور اچ پی از نوع Blade و یا سرور های proliant rack mount مورد استفاده قرار می گیرد و این اختیار را مقابل کاربر قرار می دهد تا که با توجه به نیاز خود، کارت شبکه را شخصی سازی کند. ذخیره اسلات PCI و کاهش میزان انرژی مصرفی و نیز افزایش کارایی از جمله مزایای آن به شمار می رود که حتی در انواع مختلفی چون flexible LOM blade / flexible LOM rack / flexible LOM fabric به بازار مصرفی عرضه گشته در اختیار کاربر قرار می گیرد.
به جهت ارتقا سرور و بهینه ساختن عملکرد سیستم می توان از این آداپتور با پروتکل های مختلفinfini band / Iscsi / FCoE / اترنت استفاده کرد.
LOM چیست و چه کاربردی دارد
عبارت LOM بر گرفته و اختصاری از عبارت LAN on Motherboard به شمار می رود که از آن جایی که بر روی board قرار می گیرد، احتیاجی به استفاده از سی پی یوی اضافه و یا اسلات PCI ندارد و روی همان System board قرار می گیرند. تکنولوژی Flexible LOM به ما کمک می کند تا بدون اینکه نیاز داشته باشیم که از شیار های توسعه سرور استفاده کنیم، خروجی شبکه برایمان فراهم گردد اما در کنار کمک به اضافه کردن کارت شبکه دیگر، یک سری معایب و محدودیت نیز برای ما ایجاد می کند اما در کل این تکنولوژی به صورت طراحی استاندارد کارت شبکه جهت استفاده مدیران شبکه به شمار می رود.
محصولات پیشنهادی
کارت شبکه سرور اچ پی 534FLR برای قیمت تماس بگیرید
کارت شبکه سرور اچ پی NC550 برای قیمت تماس بگیرید
کارت شبکه سرور اچ پی NC360T برای قیمت تماس بگیرید
کارت شبکه اچ پی HP NC382T 1,500,000 تومان
کارت شبکه سرور HP 361T 1,700,000 تومان
کارت شبکه سرور HP 366FLR 1,000,000 تومان
FLR چیست
در واقع نام مختصر FLR از عبارت Flexible LOM Rack گرفته شده که اشاره به محل قرار گیری آن دارد، که به شکل یک کارت شبکه از پشت سرور رکمونت، روی سرور است و پس از آن که بر روی برد قرار گیرد، پیچ می شود. این اسلات تعبیه شده بر روی برد سرور رکمونت، از انواع کارت های شبکه هم چون Ethernet و SFP پشتیبانی می کند و حتی قابلیت ساپورت شبکه های فیبر نوری یا LAN را نیز دارد.
می توان گفت بسته به نوع کارتی که در آن به کار گرفته می شود، می توان حداکثر سرعت 10 گیگابایت بر ثانیه، به جهت انتقال دیتا و اطلاعات را با آن تجربه کرد؛ اما در برخی مدل های نسل جدید و پیشرفته تر، کارت های نصب شده بر روی اسلات ها، سرعتی معادل 25 گیگا بایت بر ثانیه تا 40 گیگا بایت بر ثانیه را پشتیبانی می کنند.
این کارت از قابلیت line – rat full برخوردار است که به واسطه آن، می توانیم عملکرد مناسبی از این کارت شبکه در تمامی پورت ها در کنار مصرف پایین برق تجربه کنیم. این کارت شبکه پس از نصب بر روی سرور FLR مورد نظر و متناسب خودش، ویژگی هایی چون مجازی سازی و امنیت را در کنار قابلیت تلفیق کردن سرور و تقسیم شبکه و سایر برنامه های دیگر در اختیار ما قرار می دهد که حتی این امکان را با حداکثر میزان توان و تراکم پورت فراهم می سازد.
این کارت شبکه برای اکثر سرور های مجازی، بهینه سازی شده و سرعت 8 گیگابایت بر ثانیه ای که در هر آداپتور برای انتقال داده ارائه می گردد، زمان پاسخ گویی را افزایش و گلوگاه ها را نیز رفع می کند و نیز این امکان را به ما می دهد تا یک گیگابایت اترنت را به میزان 10 گیگابایت ارتقا دهیم. هم چنین بدون اینکه به سیستم عاملی محلی نیازی باشد، از بوت شدن سرور و یا کلاینت در بستر شبکه، پشتیبانی می کند.
در صورت بروز هر گونه عیب و نقص، امکان شناسایی اشکالات برای ما فراهم بوده و با وجود امکان Active Health انجام هر گونه تغییر در پیکر بندی سرور و یا از لحاظ سخت افزاری را برای ما آسان تر می سازد.
در کل آن چه که امروزه مورد توجه بسیاری از مدیران شبکه واقع شده است، موضوع ارتقا سرور و توسعه سیستم بوده که به ما کمک می کند که در صورت استفاده همزمان تعداد زیادی از کابران و به ویژه به هنگام داشتن بار فعالیت سنگین، سرعت عمل کافی به جهت انتقال داده و اطلاعات داشته و برای چنین کاری ممکن است حتی به سرور های پیشرفته احتیاج داشته باشیم.
در چنین زمانی است که flexible LOM به عنوان یکی از فناوری های به روز کمپانی سازنده اچ پی به کمک ما می آید تا که به راحتی و به صورت کاملا به صرفه به سفارشی سازی و بهبود عملکرد سیستم خود، آن هم با کمترین میزان هزینه بپردازیم؛ شما کاربران محترم نیز جهت مشورت با متخصصان فیدار قادر خواهید بود با ما ارتباط برقرار ساخته و سوالات خود را مطرح بفرمایید.